21. juni 2021
Senere skulle børne ud og finde snegle at spise.
gallery icon

Se billedserie

Senere skulle børne ud og finde snegle at spise.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt projekt skal gøre Hjortøgaard selvkørende for besøgende børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt projekt skal gøre Hjortøgaard selvkørende for besøgende børn

Menuen stod på snegle stegt på bål med urter fundet på stedet

Furesø Avis - 06. oktober 2020 kl. 16:10

Af Jens Berg Thomsen (tekst og foto)

naturbesøg Fritidsstedet Hjortøgaard, der er opkaldt efter Furesøs berømte forfatter Knud Hjortø, skal være åbent for besøgende dagplejebørn, vuggestue/børnehavebørn og skoleklasser. I samarbejde med Skolelandbruget i Farum og med midler fra Friluftsrådet er der derfor blevet fremstillet en brochue, og forleden var der børn på besøg på stedet, der ligger på Flyvestation Værløse.

"Målet er, at pædagoger, dagplejere og lærere selv kan finde ud af, hvor nøglen ligger, og hvor tingene er, så de kan besøge stedet uden hjælp. Der bliver mere og mere brug for, at børn kan komme ud i naturen her i coronatiderne," siger Ulrick Moos, der er formand for Naturstøttepunkt Hjortøgaard.

"Der er brug for at komme væk fra institutioner og klasselokaler i disse tider," siger han.

Defor var han selv på stedet forleden og spillede for børnene, der senere skulle ud og finde snegle og urter, så de kunne få noget at spise.

"De, der er på besøg i dag, skal gerne have en god dag her på Hjortøgaard og sprede budskabet om, hvor hyggeligt, her er," siger Ulrick Moos.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?