9. august 2020
Yasar Ucler blev uddannet frisør i 2004. Foto: Pia Andersen
Yasar Ucler blev uddannet frisør i 2004. Foto: Pia Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny frisørsalon i Farum: "Vi giver kunderne kvalitetstid"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny frisørsalon i Farum: "Vi giver kunderne kvalitetstid"

Yasar "Rico" Ucler er manden bag Farums nye frisørsalon, der ligger kun et stenkast fra stationen.

Furesø Avis - 10. juli 2020 kl. 15:30
Af Kristina Pihl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Perico" er navnet på Farums nye frisørsalon, der åbnede 7. juli. Indehaveren er Yasar "Rico" Ucler, og sammen med kollegaen Berna Köylü glæder han sig til at byde kunderne inden for til en klipning, farvning eller andre klassiske frisørbehandlinger. Salonen ligger på Stationstorvet 23 - kun få meter fra Farum Station.

"Kunderne kan forvente smil, god service og så selvfølgelig flot hår. Vi har kvalitetsprodukter, og vi giver kunderne kvalitetstid," siger Yasar "Rico" Ucler.

Tilbage til Farum

Yasar "Rico" Ucler blev uddannet frisør i 2004, og har tidligere bl.a arbejdet 14 år for Frisør Stender i Birkerød. Gennem de senere år har han lejet sig ind hos andre frisører, så det, at han nu er blevet indehaver af sin egen salon, er en drøm, der er gået i opfyldelse. At valget faldt på Farum er dog ingen tilfældighed, fortæller Rico:

"Jeg har tidligere boet i Farum og har familie og venner her, så jeg tænkte, at det ville være et godt sted at lægge salonen. Da jeg har arbejdet mange år i Birkerød, kender jeg også en del til området, hvilket også var en af grunden til, at valget faldt på Farum."

Yasar "Rico" Ucle og Berna Köylü tilbyder at klippe både mænd, kvinder og børn. Salonen er åben tirsdag til lørdag og søndag efter aftale.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?