10. august 2020
Arkivfoto: Lisbeth Lykke Harsvik
Arkivfoto: Lisbeth Lykke Harsvik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mindeord: Lisbeth kæmpede for stærke fællesskaber og social retfærdighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindeord: Lisbeth kæmpede for stærke fællesskaber og social retfærdighed
Furesø Avis - 28. juli 2020 kl. 11:40
Af Lis B. Nielsen, næstformand Socialdemokratiet i Furesø og borgemester Ole Bondo Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formanden for Socialdemokratiet i Furesø, Lisbeth Lykke Harsvik, er død i en tragisk trafikulykke.

arrow Læs også: S-formand er omkommet i trafikulykke

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at Lisbeth Lykke Harsvik er død i en tragisk trafikulykke. Lisbeth har været en drivende kraft i den lokale socialdemokratiske partiafdeling i en menneskealder. Som ganske ung var hun aktiv i Dansk Socialdemokratisk Ungdom både lokalt og på landsplan. Senere stillede hun op som folketingskandidat i den lokale Ballerupkreds, men blev slået af den nuværende statsminister, Mette Frederiksen. Derefter var Lisbeth aktiv i bestyrelsen i partiforeningen i Værløse.

Hun stillede op til byrådsvalget i 2006 og blev valgt ind med et meget højt personligt stemmetal. Efter nogle år med en flot karriere inden for erhvervsskoleområdet lykkedes det i foråret 2020 at overtale Lisbeth til at blive formand for den lokale partiforening i Furesø. Lisbeth kæmpede for stærke fællesskaber og social retfærdighed. Lisbeth var et organisatorisk naturtalent fyldt med engagement og godt humør. Hun satte en klar retning for det lokale partiarbejde og var fantastik dygtig til at bygge bro og få ting til at ske. Lisbeth spredte mod, optimisme og godt humør overalt, hvor hun kom.

Vi kommer vil savne Lisbeth som formand for partiet og som en god kammerat. Vores tanker går til Lisbeths familie, herunder til hendes mand Michael, der blev kvæstet i den tragiske ulykke. Ære være Lisbeths minde.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?