24. oktober 2020
Næstformand i Ældre Sagen i Farum Lissen Grønkjær er død. Arkivfoto: jbt
Næstformand i Ældre Sagen i Farum Lissen Grønkjær er død. Arkivfoto: jbt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mindeord: En myreflittig ildsjæl er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindeord: En myreflittig ildsjæl er død
Furesø Avis - 21. september 2020 kl. 09:22
Af Nils Danielsen, formand for Ældre Sagen i Farum

mindeord Ældre Sagen i Farum har mistet sin mangeårige næstformand Lissen Grønkjær.

arrow Læs også: Næstformand i Ældre Sagen Farum er pludselig død

Lissen har gennem årene udført en frivillig, medmenneskelig indsats langt udover det sædvanlige til gavn og glæde for ældre medborgere i Farum. Faktisk har opgaverne været så mange, at disse mindeord får karakter af opremsning.

Lissen har som næstformand stået for den interne og eksterne kommunikation. Hun har været medredaktør på Ældre Sagens halvårlige blad. Hun har udsendt månedlige Nyhedsmails med aktuelle nyheder. Endelig er det Lissen, der som presseansvarlig har stået for at skrive indlæg i lokalaviserne.

I forhold til arrangementer har Lissen - ud over at stå for eftermiddage med musikteater - været den koordinerende kraft.

Forslag til nye holdaktiviteter har Lissen hjulpet fra den gode ide til realisering. Blandt hendes egne initiativer er IT-cafeen og Søndagscafeen. Har der manglet gruppeledere til holdene, så er nye fundet takket være Lissens indsats. Den i denne forbindelse så vigtige lokalebooking til Ældre Sagens mange aktiviteter har aldrig forladt Lissens skrivebord.

Ældre Sagens social-humanitære aktiviter præsenterer sig i brochurer, som Lissen har redigeret.

Lissen har gennem årene repræsenteret Ældre Sagen i Farum i koordinationsudvalget med lokalforeningen i Værløse. Her er kommunens ældrepolitik på dagsordenen og KOU beslutter henvendelser til det politiske niveau.

Som det fremgår, er det en myreflittig ildsjæl, Ældre Sagen i Farum har mistet..

Og vi vil ikke alene savne Lissens store arbejdskapacitet, hendes engagement og dygtighed. Hendes evne til at skabe fællesskab og oplevelser, har været en inspiratonskilde for alle os, der arbejder i Ældre Sagen i Farum.

Lissen sov - uden forudgående varsel - stille ind natten til lørdag d. 19.09.20. Vore tanker går til Lissens mand Jens-Erik Kjeldsen, deres børn og børnebørn.

Æret være Lissen Grønkjærs minde.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?