17. oktober 2021
Indsamlingsassistent Clara Engelund og indsamlingsleder Doris Pihl Linkenkær har netop stillet alle gaverne fra de lokale butikker frem. Gaverne udloddes mellem indsamlerne.
Indsamlingsassistent Clara Engelund og indsamlingsleder Doris Pihl Linkenkær har netop stillet alle gaverne fra de lokale butikker frem. Gaverne udloddes mellem indsamlerne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale butikker støtter indsamling med gaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale butikker støtter indsamling med gaver
Furesø Avis - 25. februar 2020 kl. 15:30

Indsamling Søndag 8. marts går det løs i Farum til Folkekirkens Nødhjælps indsamling. Deltagerne er så småt begyndt at melde sig, men der er stadig langt endnu, før der er nok deltagere til at komme rundt til alle Farums husdøre.

"Det er derfor helt fantastisk, at flere lokale butikker igen i år har doneret gaver til indsamlingen. Samtidig med, at indsamlerne går en tur for verdens fattigste og klimaet, deltager de i lodtrækningen om de flotte gaver fra butikker i Farum," skriver Farum Sogn i en pressemeddelelse.

"Det er tydeligt at se, hvor meget Farums butikker støtter op om indsamlingen og om dem, der er med til at klæde verdens fattigste på til klimaforandringerne," udtaler indsamlingsassistent Clara Engelund.

Man kan melde sig som indsamler på hjemmesiden blivindsamler.dk eller ved at møde op på dagen klokken 12 i Stavnsholtkirken.

Alle indsamlere deltager i lodtrækningen om gaver fra: Bon Gout, Sport 24, Rough & Sweet, MR J&A Herretøj, Bog & Idé, Burton, Café Petrine, Zizzi, Eva Sko, Farum Foto, Osteboden, Sko og Nøgle-service, Johannes Fog, Vores Marked, Burger House, Big Due og Velo Pavé.

Rejser du til udlandet i år?