12. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Furesø igen 20 pladser frem i erhvervsmåling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Furesø igen 20 pladser frem i erhvervsmåling
Furesø Avis - 26. juni 2020 kl. 11:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kommunen har blandt andet succes med at få ledige hurtigere i job

erhverv På Dansk Byggeris årlige undersøgelse om erhvervs- og byggevenlige kommuner går Furesø Kommune 20 pladser frem ligesom sidste år. Dermed er man på tre år gået fra plads 69 til 29.

I undersøgelsen indplaceres landets kommuner efter en række statistiske parametre, som Dansk Byggeris medlemmer mener, er vigtige. Og i Furesø er det kortere sagsbehandlingstider og en effektiv beskæftigelsesindsats, der giver det største bidrag til fremgangen.

"Vores medlemmer kan tydeligt mærke, at sagsbehandlingstiden på for eksempel byggesager er blevet væsentligt kortere. Jeg ved også, at vores virksomheder er glade for skole-erhvervssamarbejdet, både vores årlige skoleelever, der er i praktik samt samarbejdet i Fremtidsværkstedet. De unge har et andet perspektiv på tingene. Det er meget forfriskende", siger næstformand i Erhvervskontaktudvalget og formand for Furesø Industri Mogens Brusgaard i en pressemeddelelse fra Furesø Kommune.

Godt samarbejde
Politisk er der da også stor tilfredshed med fremgang i Dansk Byggeris undersøgelse:

"Jeg glæder mig over, at Furesøs indsatser på erhvervs- og beskæftigelsesområdet ikke mindst det gode samarbejde med vores to erhvervsforeninger begynder at kunne ses i Dansk Byggeris måling. Vores ledige kommer hurtigt i job på grund af nært samarbejde med vores lokale virksomheder og et godt understøttende arbejde i Jobcentret," udtaler formand for beskæftigelse og erhverv Hasan Yilmaz i pressemeddelelsen. jesl

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?