23. september 2021
100 børn har været på 'summercamp'. Foto: René Reinhardt
gallery icon

Se billedserie

100 børn har været på 'summercamp'. Foto: René Reinhardt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Furesø eSport holdt sommerlejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Furesø eSport holdt sommerlejr

Senere i august er der gratis prøvetræning i Furesø eSport, hvor fysisk aktivitet er en del af klubbens DNA

Furesø Avis - 07. august 2020 kl. 09:05

100 børn er i skrivende stund på 'summercamp' i foreningen Furesø eSport.

"Furesøs nye forening er klar til at byde gamle og potentielle medlemmer velkomne. I går og i dag blev vi dygtigere til at spille 'League of Legends'. Men endnu vigigere var det, at vi fik besøg af to med sorte bælter fra Furesø Teakwondo Klub, og at vi fik spillet kryds og bolle, mens vi løb om kap med instruktøreren," siger capleder Mogens W. Brolin i en pressemeddelelse.

Børnene har haft pulsen oppe under campen, og det har ikke blot været under siddetiden bag skærmen.

"Hos Furesø eSport kan man ikke gå til eSport hos os uden at svede en gang imellem. Det er en del af vores klub," siger han.

"Furesø eSports mission er først og fremmest at være et trygt og dejligt sted at være i fritiden. Et sted hvor børn bliver hørt og set både af klubbens frivillige instruktører og de andre børn, der kommer her. Nogle dage kan man hænge ud med dem, man kender, og andre dage kan måske lære en ny ven at kende. Det handler om nærvær og at dyrke positive personlige relationer. Næsten alle børn i Danmark spiller computer jævnligt, faktisk 97 procent af 13-19-årige drenge, og halvdelen af dem gør det dagligt. Mange forældre er bekymret for hvordan den tid der bruges på at game påvirker os - både på kort sigt og på den lange bane. Mange af os synes ikke vi ved nok. Furesø eSport har fået etableret kontakt med en af Danmarks førende forskere på Københavns Universitet om at blive klogere på hvordan vi kan få det bedste ud af den tid vi bruger på at spille. Og hvordan vi kan gøre det i balance med livets andre udfordringer og opgaver," skriver klubben, der har omkring et år på bagen.

Både gamere og forældre er velkomne til gratis prøvetræning/bootcamp. Det foregår den 17.-29. august, og her kan man læse mere på www.furesoe-esport.dk/bootcamps.

jbt

Synes du, at kommunen er der for dig?