20. oktober 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fetin fra Farum leverer miljørigtige pizzabakker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fetin fra Farum leverer miljørigtige pizzabakker

Bæredygtige pizzabakker og termoposer leveres af nystiftet Farum-virkskomhed

Furesø Avis - 30. juni 2020 kl. 07:17

Fetin Bicen står i spidsen for et nystiftet firma i Farum - "La Cooperative Pizza Italiana", der i daglig tale blot bliver kaldt "La Coopertiva". Firmaet leverer bæredygtige pizzabakker og termoposer, der lever op til nye krav om, at den slags mademballage ikke må indeholde flourstoffer.

" Vi har en vision om at udbrede kvalitetsemballage, der samtidig hverken er miljø- eller sundhedsskadeligt til landets mange pizzeriaer og lignende restauranter. Vi får fremstillet vores pizzaæsker og papirsposer hos den førende fabrik i Italien, hvor svensk FSC-certificeret træ bliver brugt til det papir og pap, som er hele fundamentet for emballagen - og det foregår helt uden skadelige kemiske stoffer," siger Fetin Bicen i en pressemeddelelse.

Fetin Bicen har været med til at starte sushirestauranten "Raw n' Rice" op i Farum og har mere end 20 års erfaring i take away-branchen og driver i dag pizzería i Hellerup.

" Ved at vælge emballage af høj kvalitet, kan vi gøre en forskel for kunderne derude, som skal nyde vores mad. Hos La Cooperativa er vi blandt andet blevet eneforhandler i Danmark af de såkaldte Frank-pizzabakker. Det er en stærkere æske, lavet af tre lag virgin pap, som holder bedre på varmen - og fordi låget er stærkt, rammer det ikke pizzaen under transport, selvom flere æsker er stablet oven på hinanden. Dermed bliver pizzaen ikke våd og sjasket. Det samme gælder for vores termoposer af papir. De holder på varmen og samtidig ikke bliver våde af kondens fra den varme mad. Det er sådanne ting, som betyder noget for de sultne kunder i sidste ende," siger han også.

Der er tale om et nystiftet anpartsselskab, står der i pressemeddelelsen.

jbt

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?