4. august 2020
lun på ord 2020 JBT 2
Foto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival ændrer programmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival ændrer programmet
Furesø Avis - 14. januar 2020 kl. 08:32
Af Jens Berg Thomsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Programmet blev sendt til tryk i december, men nu sniger der sig en lille ændring ind i programmet til "Lun på ord"-festivalen, der løber af stablen fredag den 17. januar.
Netop den dag klokken 18 skulle Sune de Souza Schmidt-Madsen og Sarah Skyt Persson have været på scenen, men de har meldt afbud. I stedet kan gæsterne glæde sig til at opleve anmelder og forfatter Bo Tao Michaëlis.
"I stedet kommer en af de skarpeste krimianmeldere og anbefaler bøger fredag klokken 18," fortæller Camille Blomst fra biblioteket.
"Bo Tao Michaëlis giver et overskueligt og fornøjeligt overblik over det sidste års krimiudgivelser - hvad er hot og hvad er not?” siger bibliotekar Helle Winther Olsen fra biblioteket i Farum.
Bo Tao Michaëlis er cand.mag. i dansk og oldtidskundskab og mag.art. i litteraturvidenskab. Han er mangeårige anmelder og kulturjournalist ved Politiken og ikke mindst kendt for sine anmeldelser af international, europæisk og nordisk kriminallitteratur og for sin kæmpe erfaring med området.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?