9. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farumborger graduerede i Japan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farumborger graduerede i Japan

Thomas Bøgild fra Farum var i Japan for at blive gradueret i kampsport sammen med klubkammerat

Opdateret 19. juni 2020 kl. 13:33
Furesø Avis - 21. august 2012 kl. 08:18

Fem medlemmer af klubben Bujinkan Dojo Nordsælland var fornylig i Japan for at træne med stormesteren Masaaki Hatsumi.
Klubbens to instruktører og stiftere blev gradueret sortbælte 7 Dan, og klubben fik en ny sortbælte.
Bujinkan Dojo Nordsjælland slår nu dørene op for endnu en ny træningssæson. Alle interesserede bydes velkommen til at møde op til introaften / prøvetræning, og få et indblik i en af de mest uovertrufne former for selvforsvar, der har rødder tilbage til år 1000.
Da denne form for selvforsvar tager sit udgangspunkt i balance, bevægelse og energi, kan alle uanset styrke og størrelse deltage. Det kræves dog, at man er fyldt 15 år.
Bujinkan som i daglig tale også kaldes ninjutsu, er historisk set sammensat af 9 kampkunstskoler, nemlig 3 Ninja- og 6 Samurai skoler, som udgør Bujinkan Ninpo Ninjutsu.
Teknikkerne som der undervises i, er udover de mest gængse så som slag, stød, spark og parader, også brugen af låse og holdeteknikker samt en stor variationer af våbenteknikker.

Alder og historik gør således, at denne kampkunst har sit eget spændende og omfattende univers, som man kan tage del i og blive klogere på blandt andet igennem den træning, som klubben tilbyder.
Klubben har eksisteret i 12 år og har p.t. 16 medlemmer. Der lægges stor vægt på en hyggelig og god social omgangstone, da det bidrager til, at en seriøs træning til tider også kan udføres med et glimt i øjet og et smil på læben.
Endvidere er klubben udover de to trænere, som begge er gradueret 7 dan samt en 2 dan assistent træner, stolte at have fået to nygraduerede 1 dan medlemmer.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?