6. april 2020
Vinden aflyser FC Nordsjællands kamp mod AC Horsens. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
Vinden aflyser FC Nordsjællands kamp mod AC Horsens. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fare for tilskuere og spillere: FC Nordsjælland må vente med forårspremiere på grund af vind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fare for tilskuere og spillere: FC Nordsjælland må vente med forårspremiere på grund af vind
Furesø Avis - 16. februar 2020 kl. 14:26
Af Jens Berg Thomsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

fodbold Klokken 14 søndag skulle FC Nordsjælland have taget imod AC Horsens i årtiets første superligakamp. Men vind gør, at kampens dommer og sikkerhedschefen i klubben valgte at aflyse kampen.

"Dagens 3F Superligakamp mellem FCN og AC Horsens er desværre aflyst pga. vindforholdene i Farum. Det er sikkerhedschefens og dommerens vurdering, at der er risiko for at skilte på stadion kan rive sig løs under de kraftige vindstød, og derfor kan kampen ikke afvikles af hensyn til spillere og publikums sikkerhed," skriver FC Nordsjælland på sin hjemmeside.

"Vi vil gerne beklage de gener denne beslutning medfører overfor fans, sponsorer, modstander og liga men vi håber på forståelse for, at der ikke kan tages nogen chancer, når det handler om vores gæsters sikkerhed.

Vi melder ud så snart vi ved mere om, hvornår kampen skal spilles og en ny dato er fundet. Enhver købt billet til kampen vil kunne bruges på den nye kampdato. Har man købt billet til kampen, og ønsker denne refunderet grundet aflysningen, så kan man henvende sig direkte til kundeservice@fcndk," skriver klubben.