22. oktober 2020
til salg saffage
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den dyreste bolig i Furesø ligger i Farum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den dyreste bolig i Furesø ligger i Farum
Furesø Avis - 12. januar 2020 kl. 11:50
Af Louise Mørch Vilster

Det er ingen hemmelighed, at huspriserne er steget pænt i mange kommuner det seneste år. Nu har boligsitet Boliga offentliggjort landets dyreste villa-handler i 2019, og på 20. pladsen ligger Furesø med en bolig solgt til 14.6 millioner kroner. Den ligger på Skat Kemps Vej i Farum.
Resultatet viser, at der er stor forskel på salgspriserne i de enkelte kommuner. Landets dyreste handel fandt sted i maj i Gentofte Kommune, og her lød prisen på lige knap 40 millioner kroner.
I den anden ende af skalaen finder vi Læsø Kommune, hvor årets dyreste hus blev solgt for 2,1 millioner kroner tilbage i maj, hvilket er det laveste beløb i denne opgørelse. I 25 kommuner er årets dyreste villa solgt til en pris på over 10 millioner kroner. Det skriver Boliga i en pressemeddelelse.

TV-vært sælger bolig

Men selvom den dyreste bolighandel fandt sted i Farum har huspriserne i Værløse taget et pænt sving opad, der er steget siden 2012. Sidste år pungede køberne således i gennemsnit op med lige over 32.000 kroner pr. kvadratmeter for en af villaerne i området – det er over 1.000 kroner mere, end de betalte i 2018. Det viser tal fra Boliga.dk.
Lige for tiden har tv-vært Heidi Frederikke sit og mandens hus til salg i Hareskovby. Heidi Frederikke er vært på Go´Morgen Danmark og er tidligere vært på Parret købte det 150 kvadratmeter store, nybyggede hus tilbage i efteråret 2017. Dengang gav parret 5,7 millioner kroner for villaen, der har udsigt til skov og sø. Nu - lidt over to år senere – er den til salg igen, hvor du kan købe boligen for lige knap 6,3 millioner kroner.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?