5. august 2020
Fra venstre: Steen Vinderslev, kommunaldirektør. Hasan Yilmaz (A), udvalgsformand. Eva Vedel, formand Furesø Erhvervsforening. Mogens Brusgaard, formand Furesø Industri. Ole Bondo Christensen (A), borgmester. Pressefoto
Fra venstre: Steen Vinderslev, kommunaldirektør. Hasan Yilmaz (A), udvalgsformand. Eva Vedel, formand Furesø Erhvervsforening. Mogens Brusgaard, formand Furesø Industri. Ole Bondo Christensen (A), borgmester. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byråd og erhvervsliv vil skabe flere job i 2020

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byråd og erhvervsliv vil skabe flere job i 2020
Furesø Avis - 12. februar 2020 kl. 11:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det går godt med beskæftigelsen i Furesø Kommune. Byråd og erhvervsliv vil dog arbejde for, at der skabe flere jobs og lærepladser i 2020.

arrow Læs også: Enhedslisten til angreb på erhvervsaftale
Fælles mål

Furesø har som en af få kommuner i landet en tradition for, at erhvervsliv og kommune opstiller fælles mål for at få alle i beskæftigelse. Målene er fastlagt i den såkaldte partnerskabsaftale, der netop er blevet midtvejsevalueret mellem parterne og vedtaget af byrådet. Samarbejdet mellem Furesø Jobcenter og erhvervslivet er i top, og det glæder Furesø Kommunes borgmester Ole Bondo Christensen (A), der ser frem til, at det gode samarbejde får endnu flere furesøborgere i job i 2020.

"Partnerskabsaftalen er endnu et rigtigt godt eksempel på, hvordan vi kommer længst, når vi skaber løsningerne sammen. Hvis vi får flere i job, skaber det ikke blot en bedre økonomi i kommunen og vækst i erhvervslivet, men vores borgere får mulighed for at bidrage til og blive en aktiv del af samfundet," udtaler Ole Bondo Christensen.

Som en del af partnerskabsaftalen vil kommunen og erhvervsforeningerne i fællesskab arbejde med FN's 17 verdensmål. En anden indsats, der vil være i særlig fokus i 2020, er etableringen af socialøkonomiske virksomheder i Furesø. En gruppe af furesøborgere, der er i særligt fokus i jobskabelsen, er ikke-vestlige kvinder. Partnerskabsaftalen skal endeligt evalueres i forbindelse med vedtagelsen af et nyt budget i efteråret 2020.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?