3. juni 2020
Bo Kaspers Orkester er at finde i Galaksen i Værløse i 2021. PR-foto
Bo Kaspers Orkester er at finde i Galaksen i Værløse i 2021. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bo Kaspers Orkester kommer til Værløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bo Kaspers Orkester kommer til Værløse

I 2021 lægger det millionsælgende band vejen forbi Galaksen

Furesø Avis - 04. april 2020 kl. 06:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

koncert Den 17. april 2021 er et svensk navn på plakaten, når Galaksen præsenterer Bo Kaspers Orkester. Med 28 år bag sig som band, har de solgt to en halv million plader i alt, og den senste udkom i 2019 og havde titlen 23.33.

"Bo Kaspers Orkester er kendt og elsket for deres særegne blanding af soul, pop, jazz og svensk visetradition. I efteråret 2019 udgav de det længeventede 12. album kaldet '23.55', og drog i starten af 2020 på anmelderrost turné i hele Skandinavien, hvor de besøgte en lang række udsolgte koncertsale. De svenske legender står derfor skarpere end nogensinde før - og med det store 10 mandsorkester - er de nu klar til at spille for et stående publikum, når de besøger Posten i Odense, Musikkens Hus i Aalborg, Train i Aarhus, Store VEGA i København, Bygningen i Køge og Galaksen i Værløse," står der i en pressemeddelelse fra Galaksen.

"23.55' er en samling af sange, som det har taget os næsten tre årtier at blive i stand til at lave. En ren soulplade. Vi har været der tidligere - soulen ligger i vores DNA - men det føles som om, at vi først nu er klar, har stemmen og teksterne til at kunne gøre det fuldt ud. Forbillederne har været givne. Nutidens soul, der er lavet efter uendelige timer foran en computer, lader vi vores yngre kollegaer om.'," står der videre.

Billetterne er sat til salg fra den 2. april. Mere information på www.galaksen.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?