10. juli 2020
Nu er det snart muligt at tage en tur med Baadfarten igen. Pressefoto
Nu er det snart muligt at tage en tur med Baadfarten igen. Pressefoto
Foto: Benny Kyhnell
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Baadfarten sejler igen - med halvfyldte både

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Baadfarten sejler igen - med halvfyldte både

Corona forsinkede sæsonstarten, men fra 9. juni kan man igen komme ud at sejle på blandt andet Furesø

Furesø Avis - 28. maj 2020 kl. 15:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Baadfarten, der siden begyndelsen af 1890'erne har sejlet på Lyngby Sø, Mølleåen, Bagsværd Sø og Furesøen, er sejlklare igen - noget forsinket af coronakrisen.

Fra 9. juni og frem til 13. september kan man igen entre de gamle både for en sejltur på de nordsjællandske søer. Første tur på Furesøen er altså den 13. juni.

Det sker dog med forholdsregler, hvor Baadfarten har opsat spritdispensere, og antallet af gæster pr. sejltur er halveret i forhold til, hvad bådene er godkendt til.

De seks både er i deres vinterhi blevet puslet og plejet. Specielt 'Prinsesse Alexandrine', som blev bygget i 1895, og 'Svanen', som blev bygget i 1954, har fået en kærlig behandling, idet en del af træværket er blevet skiftet.

Stromma Danmark, der driver Baadfarten, krydser fingre for at resten af sæsonen bliver god for alle.

"Kom ud og nyd samværet, få oplevelser i lokalområdet og tag forsvarlig revanche med både frokoster, kaffe/kage og sejlture," lyder opfordringen i en pressemeddelelse fra Stromma.

Trods reduceringen i det antal gæster, der normalt kan være på bådene, er der stadig private arrangementer i form af blandt andet fødselsdage, konfirmationer og receptioner, som bliver fejret om bord på de hyggelige både. jesl

Fakta om sejladserne

Baadfarten sejler på Furesø lørdage og søndage + helligdage, og sejlturen varer ca. 1 time og 50 minutter.

Der er afgang fra Furesøbad hver 2. time fra kl. 11.45, men man kan også starte i Frederiksdal kl. 10.30. Sidste afgang fra Frederiksdal er kl.16.30.

På Bagsværd Sø sejles der tirsdag-søndag med afgang fra Sorgenfrivej en gang i timen kl. 10.30-16.30. Sejltiden er ca. 55 minutter,.

På Lyngby Sø - Mølleåen, med afgang fra Sorgenfrivej, sejles der hver hele time kl. 10-16 lørdage og søndage. Sejltiden er ca. 55 minutter.

Se mere på www.baadfarten.dk

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?