1. december 2020
Lisa Milan Nielsen er normalt museumsmedarbejder, men i coronatiden har hun og andre fra Furesø Museer hjulpet til andre steder i kommunen. PR-foto
Lisa Milan Nielsen er normalt museumsmedarbejder, men i coronatiden har hun og andre fra Furesø Museer hjulpet til andre steder i kommunen. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alternativ arbejdsdag under corona: Museumsmedarbejder har hjulpet til i fritidsordning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alternativ arbejdsdag under corona: Museumsmedarbejder har hjulpet til i fritidsordning

Furesø Museer er stadig på udkig efter coronaindtryk til eftertiden. Og så har museumsmedarbejder været i job

Furesø Avis - 24. maj 2020 kl. 07:26

indsamling Selvom der har været coronalukket på Furesø Museer, har hverdagen stadig budt på arbejde for muserumsmedarbejder Lisa Milan Nielsen. De sidste par uger har hun hjulpet til på Solvangsskolens indskolings-FFO om eftermiddagen. Blandt andet har skoleeleverne kunnet nyde godt af de letlæsningsbøger, som museet hvert år udgiver sammen med Furesø Kommune.

Både Mosegården og Immigrantmuseet har stået tomme og skoleklasser er gået glip af forløb om alt fra de tyske flygtninge til debatspil og om almueskolen. I mellemtiden har et par af museets medarbejdere skiftet deres normale arbejde ud med arbejde andre steder i kommunen. Det har ifølge Lisa Milan Nielsen givet pote.

"Børnenes fantasi er fantastisk og jeg har fået en liste af idéer til de næste udgivelser på museet," lyder det fra Lise Milan Nielseni en pressemeddelelse.

Furesø Museer fortsætter den indsamling af beretninger, genstande mv. fra coronatiden, så opfordringen lyder på at sende foto, film, beretninger mv. til furesoemuseer@gmail.com.

jbt

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?