24. juni 2021
Modelfoto: Adobe Stock
Modelfoto: Adobe Stock
Foto: sergign - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre Sagen søger akut efter frivillige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre Sagen søger akut efter frivillige
Furesø Avis - 15. juli 2020 kl. 13:24

Hos Ældre Sagen i Farum/Furesø er der akut brug for en eller flere opringere, der kan ringe til enlige medlemmer hver morgen. Det skriver Ældre Sagen i deres nyhedsbrev. De frivillige ringer hver dag til et antal enlige, for at spørge om de har det godt, og om alt er i orden. Bliver telefonen ikke taget, undersøger den frivillige, om der er noget galt og tilkalder hjælp hvis nødvendigt. Kontakt Anni Berner om frivilligjobbet på telefon 31 95 17 07.

Besøgsvenner

Derudover leder Ældre Sagen også efter to besøgsvenner. Den ene til en beboer i Fuglsangpark, som gerne må interessere sig for kunst og filosofi. Den anden er til Plejecenter Lillevang, hvor du skal indgå i et eksisterende besøgsteam torsdag eftermiddage i afdeling Blommehaven. Er du nysgerrig efter at høre nærmere, skal du ringe til Kai Christiansen på tlf. 40 42 77 79. lmv

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?