12. juli 2020
Lene Rahbek. Privatfoto
Lene Rahbek. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbner for kunder i Hareskovby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbner for kunder i Hareskovby
Furesø Avis - 01. juli 2020 kl. 07:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

erhverv Lene Rahbek blev massør i 2007 og har siden da været vidt omkring. Korsør, Kalundborg og Holbæk, men nu er hun landet i Hareskovby. Det er kærligheden der har trukket mig til Hareskovby, fortæller hun.

Derfor er hun nu klar til at tilbyde borgerne i byen en omgang massage med mere. Med uddannelse som massør & kropsterapeut er Lene Rahbek klar til at tilbyde dig en holistisk helkrops-massage inklusiv angsigtsmassage.

"Jeg glæder mig til at få skabt et fast grundlag her i Hareskoven og kommunerne tæt omkring. Det tegner godt allerede, da mange har set mine opslag og delinger på Facebook, som gir fint respons. Jeg er i hvert fald klar og parat til at give alle en helt fantastisk oplevelse, som kun kan fås hos Aroma Massage," siger Lene Rahbek i en pressemeddelelse fra Aroma Massage.

Udover Aroma Massage tilbydes harmoniserende massage, luksus-massage og den hurtige massage til bagsiden af kroppen på 50 min.

"Som holistisk massør og kropsterapeut tilbydes forskellig terapi til yderligere at komme i dybden med ubalancer. EFT-tankefeltsterapi, blodtypekost-vejledning og regression, der er terapiformer til dybere kendskab og selvudvikling. D-Tox bioenergiser terapi er også et tilbud, som kan benyttes hos Aroma Massage," skriver Lene Rahbek i pressemeddelelsen.

Yderligere info kan findes på hjemmesiden www.aroma-massage.dk.

Jk

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?