1. november 2020
Turistfilm fra Fjordlandet i Frederikssund er nomineret som bedste turistfilm i 2020. Foto: VisitFjordlandet
Turistfilm fra Fjordlandet i Frederikssund er nomineret som bedste turistfilm i 2020. Foto: VisitFjordlandet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VisitFjordlandfilm nomineret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VisitFjordlandfilm nomineret
Frederikssund - 28. september 2020 kl. 14:28
Af Henrik Helmer Petersen

VisitFjordlandet film er nomineret til verdens bedste turistfilm i 2020, skriver Frederiksborg Amts Avis.

VisitFjordlandets stemningsfulde film »Let the saga begin« er fra 1. oktober med i opløbet om at blive verdens bedste turistfilm i 2020. I perioden den 1. til 25. oktober har alle mulighed for at afgive deres personlige stemme til filmen.

Det er den internationale turistfilmsfestival CIFFT i Wien (International Committee of Tourism Film Festivals), der har udvalgt 31 film fra hele verden, og VisitFjordlandet er blevet udvalgt som den eneste nominerede fra Danmark.

En dygtig jury har med andre ord allerede udpeget de 31 bedste turistfilm, og konkurrencen foregår online via afstemning frem til 25. oktober, hvorefter vinderen annonceres. Hvem titlen skal gå til afgøres udelukkende af folket, og man kan afgive sin stemme på https://www.cifft.com/film/fjordlandet-let-the-saga-begin/

Direktør i VisitFjordlandet, Thomas Mahler er glad:

- Jeg er selvfølgelig super stolt over, at vores film »Let the saga begin« er blevet nomineret og håber, at folk vil gå ind og stemme på den. Det er en superfed følelse, at VisitFjordlandet kan sætte Danmark på landkortet i konkurrencen.

- Vi lægger rigtig meget arbejde i vores film og videoer, så det er dejligt med international anerkendelse og opmærksomhed og bare det, at blive nomineret er kæmpe stort, siger han.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?