24. oktober 2021
Når byggeriet af Vinge Centrum igen går i gang, skal det ske i mindre etaper, foreslår administrationen. Foto: Allan Nørregaard
Når byggeriet af Vinge Centrum igen går i gang, skal det ske i mindre etaper, foreslår administrationen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinge-udbud skal ned i gear

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinge-udbud skal ned i gear
Frederikssund - 20. januar 2018 kl. 04:51
Af Casper Suk Thorlacius

Frederikssund Kommune bør fare med lempe, når byudviklingsprojektet Vinge igen bliver udbudt. Det råder administrationen nu de 23 byrådsmedlemmer til, fremgår det af økonomiudvalgets dagsorden for udvalgets møde den 24. januar, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Ny chef skal få Vinge på ret køl

Hidtil har man arbejdet ud fra den såkaldte »big bang-strategi«, som tidligere tekniske direktør Claus Steen Madsen var blandt hovedarkitekterne bag. Tanken var, at man hurtigt skulle have bygget den centrale del af Vinge for at sætte gang i udviklingen af hele området, men den strategi råder administrationen nu politikere af gå væk fra.

I stedet skal Vinge Centrum udbydes i mindre etaper for at undgå at komme i samme økonomiske klemme, som tilfældet er nu, fremgår det af dagsordnen.

Desuden skriver administrationen, at det vil være realistisk, at Frederikssund Kommune kan udbyde de første byggeretter til Vinge Centrum inden sommeren 2018.

Hvilke etaper, og hvor store de bliver, skal politisk besluttes, men kommunen arbejder allerede i kulissen med at finde nye investorer.

- Vi arbejder på investorkontakter. Både med nye og gamle, siger kommunaldirektør Ole Jacobsen.

arrow Der er stadig interesse for at investere i byen Vinge
30. maj 2018 kl. 05:30 Opdateret: kl. 15:10
arrow Borgmester tager anmeldse med sindsro
30. april 2018 kl. 16:18 Opdateret: kl. 16:18
arrow Ny udvikling i sag om skandalebyggeri: Borgmester politianmeldt
30. april 2018 kl. 15:08 Opdateret: kl. 15:08
1382458
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?