23. juni 2021
Foto: Kenneth Jensen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Kenneth Jensen
Foto: Kenneth Jensen kennethjensen.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vindere af Reumert pris skabte liv på Havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vindere af Reumert pris skabte liv på Havnen
Frederikssund - 07. juni 2021 kl. 11:06

Frederikssund Børneteater ville gerne forkæle børn og andre glade kulturbrugere i Frederikssund Kommune. Så de havde inviteret dansetruppen Uppercut til at underholde på havnen i Frederikssund søndag eftermiddag.

Det imponerende trækplaster kombineret med de mange tilskuere gjorde sit til, at der kom liv og stemning på havnen foran Café Ærligt. Der, på en stor oppustet hoppepude viste de dygtige dansere, med ekvilibristiske hop og spring, hvad der er muligt, ved hjælp af tyngdens kraft.

"Der kom liv på havnen, og ja, der var beboere som kunne sidde på deres altaner og terrasser og følge med. Jeg vil tro, at der var mellem 100 og 150 tilskuere til stede," fortæller formand for Frederikssund Børneteater Grethe Olsen begejstret.

Danserne havde det varmt, og trængte til masser af koldt vand efter opvisningen, inden de drog videre til Odense, hvor deres teatergruppe var nomineret til en Reumert, for én af deres andre danseforestillinger.

Senere søndag aften stod det klart, at de dygtige dansere havde vundet en Reumert for årets bedste danseforestilling med 'Plejer er død - Samba'.

1382458
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?