3. juni 2020
Der var nok at se på for både store og små ved søndagens vikingemarked på Kalvøen. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Der var nok at se på for både store og små ved søndagens vikingemarked på Kalvøen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vikinger har fat i den lange ende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vikinger har fat i den lange ende
Frederikssund - 22. oktober 2018 kl. 06:11
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag klokken 11 slog Frederikssund-vikingerne atter engang dørene op til vikingemarked på Kalvøen, og allerede fra markedets åbning var der et mylder af gæster på bopladsen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Der plejer at være rigtig mange mennesker sådan en dag, og jeg vil skyde på, at der allerede har været et par hundrede gæster på pladsen. Vores forventning er, at der kommer omkring 1500 i løbet af dagen, og det synes jeg er rigtig flot, lyder det fra formand for Frederikssund Vikingespil, Camilla Dupont godt en halv time efter, at markedet er åbnet.

- Jeg synes, at vi har ramt noget, som folk gerne vil. I og med, at vi har marked den sidste dag i ferien, konkurrerer vi jo med store aktiviteter som Tivoli, Experimentarium og lignende, men folk kommer her alligevel. Jeg tror, det er, fordi det foregår lidt nede i tempo, og alle kan være med. Der er gratis adgang, og man kan være her 10 minutter eller hele dagen, og det tror jeg tiltaler mange. Vi kan i hvert fald se, at der er rigtig mange, som kommer igen og igen, tilføjer Camilla Dupont.

Blandt de mange gæster ved vikingemarkedet er blandt andre Martin Christensen fra Tune.

Han er for første gange taget med sin familie på markedet, som han kalder en »positiv oplevelse«.

- Jeg synes, det er rigtig godt. Det er hyggeligt, og der er en masse gode aktiviteter, og det er helt sikkert ikke sidste gang, at vi kommer her, siger han, som dog har en indgående kendskab til vikingerne i Frederikssund.

- Jeg har set vikingespil i 20 år, vil jeg tro, så stedet her er ikke helt fremmed, tilføjer Martin Christensen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?