2. juni 2020
Frederikssund Vikingespil har haft den bedste sæson i årevis. Foto: Per Christensen
Frederikssund Vikingespil har haft den bedste sæson i årevis. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vikingeformand: - Vi har sgu gjort det godt i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vikingeformand: - Vi har sgu gjort det godt i år
Frederikssund - 18. juli 2017 kl. 06:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi har sgu gjort det godt i år, og jeg synes virkelig, vi kan klappe os selv på skulderen.

Sådan lyder det fra formand for Frederikssund Vikingespil, Jesper Wittenburg, som søndag aften gik på scenen sammen med de øvrige vikinger for sidste gang i 2017, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Formandens begejstring skyldes, at alt tilsyneladende er gået op i en højere enhed ved dette års spil.

- Det er gået fantastisk. Vi havde budgetteret med 13.000 gæster, men der har været cirka 15.500, og før premieren lå vi 10 procent højere i forsalg end sidste år. Desuden har flere

af boderne sprængt rammerne for, hvad vi havde turde håbe på i omsætning, siger Jesper Wittenburg og tilføjer:

- I madboden er omsætningen steget omkring 30 procent sammenlignet med sidste år. Grillen har passeret en omsætning på en halv million kroner, hvilket er første gang nogensinde. Smykkeboden har haft en omsætning på over 100.000 kroner, og boden med specialøl har solgt for over 300.000 kroner, siger Jesper Wittenburg.

De kolde facts taler sit tydeligt sprog. 2017-sæsonen er den bedste i mange år.

- Det er første gang siden 2006, at vi har flere end 15.000 gæster, siger Jesper Wittenburg, som mener, at en lang række faktorer spiller positivt ind på dette års flotte resultat.

- Først og fremmest har vi lavet et godt stykke, som har fået gode anmeldelser. Vi havde fuldt hus sankthans aften, og havde publikum haft en dårlig oplevelse der, er det ikke sikkert, det var gået så godt. Vi har selv gjort meget ud af pr-arbejdet, og det har nok også betydet noget, og så tror jeg, at folk generelt har fået flere penge mellem hænderne, siger han, som dog også tilskriver de mange aktiviteter på vikingebopladsen en stor del af æren.

- Særligt i weekenderne, hvor vi har haft marked og aktiviteter for børn, kan vi se, at der er omsat rigtig godt i boderne. Jeg tror, at der er mange fra Frederikssund, der på grund af den gode stemning, har været på pladsen og fået en øl og købt noget at spise om dagen, men ikke nødvendigvis set stykket om aftenen, siger Jesper Wittenburg.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?