17. maj 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vidner så pistol og kniv: Væbnet opgør på station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vidner så pistol og kniv: Væbnet opgør på station
Opdateret 20. april 2021 kl. 12:36
Frederikssund - 20. april 2021 kl. 11:47

Endnu en gang dannede stationen i Frederikssund mandag aften rammen om et voldsomt opgør. Det fremgår af politiets døgnrapport.

Ifølge dén blev flere patruljer mandag aften sendt til området ved Frederikssund Station efter anmeldelser om, at en gruppe på tre-fire unge mænd i alderen 16-17 år klokken 18.02 havde forsøgt at røve en taske fra en anden ung mand.

To af gerningsmændene var bevæbnede med henholdsvis en kniv og en pistol.

Det er uklart, hvad der er gået forud for episoden, da både gerningsmænd og den forurettede var stukket af, da politiet kom frem.

Den forurettede var dog umiddelbart inden episoden set i selskab med gerningsmændene, hvilket tyder på, at der kan være tale om en intern uenighed i gruppen.

Der foreligger ikke nogle præcise signalementer udover, at der var tale om fire unge mænd, hvoraf to, måske tre, havde udenlandsk udseende og iført mørkt tøj. De kørte fra stedet i en sølvfarvet/grå Nissan Almera.

1382458
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?