9. december 2019
Foto: Hans Jørgen Johansen
Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vidner så ingen stiksår på afdød hestehandler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vidner så ingen stiksår på afdød hestehandler
Frederikssund - 25. april 2019 kl. 00:15
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag var anden dag af retssagen mod den 43-årige kvinde, som mellem jul og nytår 2017 blev anholdt og sigtet for at være skyld i heste- og kreaturhandler Lars Chr. Frederiksens, Skibby, død.

arrow Læs også: Sag om dødsvold mod hestehandler anket til landsretten

I følge anklageskriftet døde hestehandleren efter at have fået spark eller slag i ryggen samt adskillige stik i hovedet og et fem centimer dybt stik i venstre side af ansigtet med et ukendt redskab, eventuelt i kombination med svære forandringsforkalkninger af kranspulsårerne.

Onsdag blev blandt andet en hjerteløber, en Falck-redder og en akutlæge indkaldt i retten, men ingen af disse havde bemærket stiksår på Lars Chr. Frederiksens ansigt.

- Jeg så ingen ydre blødninger på afdøde, og der var intet ved omstændighederne, der vakte min mistanke, sagde Falck-redderen i retten.

- Jeg så ingen skader på afdøde. Min bekymring blev vakt af den snak, jeg efterfølgende havde med familien, sagde akutlægen i retten og uddybede, at hun ikke mente, at de pårørendes historier hang sammen og derfor sagde til politiet, at de burde snakke med henholdsvis familien og afdødes kæreste, den 43-årige tiltalte kvinde.

- Jeg ville under alle omstændigheder tilkalde politiet til en pludselig død, det er normal procedure, men her valgte jeg at nævne, at jeg syntes, de burde gå ind i sagen, sagde hun yderligere.

En politiassistent, der den aften tog ud til stedet, fortalte i retten, at han ikke fandt noget, der vakte mistanke.- Vi undersøgte afdødes krop, og vi fandt ingen skader. Afdødes datter insisterede på, noget var galt, men vi kunne ikke finde noget, der tydede på en forbrydelse, fortalte han og fortsatte:

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 25. april.

arrow Kvinde frifundet for dødsvold mod hestehandler
29. april 2019 kl. 15:34 Opdateret: kl. 16:47
arrow Dødsvold mod hestehandler: Stiksår på lig lignede skrammer
25. april 2019 kl. 16:20 Opdateret: kl. 16:20
arrow Hestehandler døde: Kæreste nægter sig skyldig i dødsvold
24. april 2019 kl. 00:21 Opdateret: kl. 16:53
grafik køb billede