12. december 2017
Vidner har ifølge Nordsjællands Politi  henvendt sig med "interessante oplysninger" i røverisagen, hvor to unge mænd blev truet med slagvåben til at udlevere en dyr jakke på Frederikssund Station natten til søndag. Foto: Simon Hansen
Vidner har ifølge Nordsjællands Politi henvendt sig med "interessante oplysninger" i røverisagen, hvor to unge mænd blev truet med slagvåben til at udlevere en dyr jakke på Frederikssund Station natten til søndag. Foto: Simon Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vidner har henvendt sig i røverisag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vidner har henvendt sig i røverisag
Frederikssund - 10. oktober 2017 kl. 11:18
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vidner til et røveri mod to unge mænd på Frederikssund Station natten til søndag har henvendt sig til Nordsjællands Politi på baggrund af mediernes omtale af sagen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

En 18-årig mand fra Græsted og en 19-årig mand fra Gilleleje blev omkring klokken 4.10 passet op af to personer, der med et sort slagvåben truede den 19-årige til at udlevere sin lyseblå Gant-jakke, som indeholdt kontanter og et sæt hovedtelefoner.

De to gerningsmænd, som muligvis var i følgeskab med en yngre lyshåret kvinde iført brun jakke med pelskrave, kørte herefter fra stedet i en hvid Toyota Aygo.

- Vi har fået henvendelser fra vidner, fordi pressen har skrevet om sagen, og de er kommet med interessante oplysninger, siger Marianne Mårtensson, politikommissær Nordsjællands Politi, der ikke vil ud med informationerne.

- Vi er nødt til at efterprøve dem først, fastslår hun.

Nordsjællands Politi har tidligere oplyst følgende signalement af de to røvere: A: Mand, 175 centimeter høj, cirka 15 år, mørk i huden, kort, krøllet, sort hår. B: Mand, 175 centimeter høj, 15-20 år, asiatisk af udseende, kort sort hår. Oplysninger i sagen kan gives til politiet på 1-1-4.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk