2. december 2020
Vind og vejr til trods, var det en fantastisk oplevelse at cykle over Kronprinsesse Marys Bro, fortalte flere af de mellem 600 og 800 folkeskoleelever, der fredag tog turen over broen. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Vind og vejr til trods, var det en fantastisk oplevelse at cykle over Kronprinsesse Marys Bro, fortalte flere af de mellem 600 og 800 folkeskoleelever, der fredag tog turen over broen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og stor billedserie: 600 skolebørn cyklede på den nye bro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og stor billedserie: 600 skolebørn cyklede på den nye bro
Frederikssund - 20. september 2019 kl. 16:58
Af Ea Lykke Schausen

De sidste to og et halvt år har 29 folkeskoleklasser fra Frederikssund Kommune deltaget i et undervisningsforløb, arrangeret af Vejdirektoratet og Frederikssund Kommune, der skulle få eleverne involveret i byggeriet af fjordforbindelsen. Eleverne har blandt andet i natur- og teknikfaget arbejdet med at støbe bropiller og meget andet, og elevernes miniaturebro er ligesom den ægte bro ved at være klar til indvielsen den 28. september, og som en afslutning på det lange læringsforløb, fik de mange elever fredag lov til at være de første, der tog turen over broen på cykel.

arrow Læs også: Gratis parkering og blomsterkonkurrence: Sillebroen fejrer broindvielse

- Nu har eleverne jo været »med til at bygge broen« de sidste par år, så vi tænkte, at det her er en rigtig god afslutning på deres bygge-bro projekt også, lød det fra Rolf Verner Jensen, der er matematikkonsulent i Frederikssund Kommune og har været tovholder på undervisningsforløbet.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 21. september.

arrow Skal du over den nye bro? Så tidligt åbner den
27. september 2019 kl. 09:26 Opdateret: kl. 09:26
arrow Købmand håber på tidlig »julehandel« når broen indvies
26. september 2019 kl. 17:54 Opdateret: kl. 14:09
arrow Minister trækker i løbeskoene på broen
26. september 2019 kl. 12:59 Opdateret: kl. 12:59
1382458
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?