16. oktober 2019
Frank og Alice Mortensen fra Frederikssund var mellem tilskuerne, der overværede brobisserne løfte sidste betonelement på plads i Kronprinsesse Marys Bro på Tørslev Hage-siden torsdag eftermiddag. Foto: Maj-Britt Holm
gallery icon

Se billedserie

Frank og Alice Mortensen fra Frederikssund var mellem tilskuerne, der overværede brobisserne løfte sidste betonelement på plads i Kronprinsesse Marys Bro på Tørslev Hage-siden torsdag eftermiddag. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Sidste broelement er på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Sidste broelement er på plads
Frederikssund - 03. maj 2019 kl. 14:37
Af Maj-Britt Holm Video: Tom Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der lød spontane klapsalver udenfor byggepladsen på Tørslev Hage i Hornsherred, og piften fra brobisserne på højbroen, da det sidste af 492 betonsegmenter blev løftet på plads i Kronprinsesse Marys Bro torsdag klokken cirka 16.20, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Omkring 15 mennesker havde taget opstilling for at følge det historiske øjeblik, og nu er den kommende betalingsbro samlet i sine omtrent 1,4 kilometer over Roskilde Fjord.

- Det er fantastisk, og det er dejligt, at vi nu kan »krydse én boks« mere af, så vi er ét skridt nærmere målet. Vi havde håbet, at det skete i tirsdags, men vi havde lidt tekniske udfordringer, og så var der nogle ændringer af fly, så nogle kom senere tilbage fra påskeferie, end vi havde regnet med, siger projektchef Henrik Vincentsen, Vejdirektoratet.

Alice og Frank Mortensen havde taget turen fra Frederikssund for at overvære øjeblikket.

- Jeg er her, fordi min mand er meget interesseret i brobyggeriet. Vi har været her en gang om ugen i den seneste tid og hver dag i de seneste uge, fordi vi gerne ville opleve det sidste sat sammen, fortæller Alice Mortensen.

Entreprenøren RBAI J/V har stadig en del opgaver foran sig, blandt andet med opsætning af støjskærme og autoværn, asfaltering og skiltning, før Kronprinsesse Marys Bro indvies lørdag den 28. september, og mandag den 30. september åbner betalingsbroen for trafik.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede