27. september 2021
Fjordløberne løb påsken i møde skærtorsdag i Færgelunden i Jægerspris, hvor Færgelundsløbet havde 75 års jubilæum. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Fjordløberne løb påsken i møde skærtorsdag i Færgelunden i Jægerspris, hvor Færgelundsløbet havde 75 års jubilæum. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Færgelundsløb på fantastisk forårsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Færgelundsløb på fantastisk forårsdag
Frederikssund - 18. april 2019 kl. 12:29
Af Maj-Britt Holm

Gyldne solstriber mellem træstammerne, hvide anemoner i skovbunden og stille forårsvejr mødte 129 løbere, som skærtorsdag løb påsken i møde ved det årlige Færgelundsløb i Færgelunden i Jægerspris, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Færgelundsløbet er et af landets ældste såkaldt trailløb, hvor det går op og ned ad bakke i terrænnet, og i år fylder løbet faktisk 75 år, hvilket der dog ikke blev gjort det store ud af.

Traditionen tro bød Fjordløberne, der stod bag løbet, på varm cacao bagefter, og både løbere og de fremmødte tilskuere fik sig en herlig formiddag i skoven.

- Vejret var med os. Det var helt fantastisk. Så er det en fornøjelse at arrangere forårsløb, lød det fra Torben Hansen, formand for Fjordløberne, under oprydningen bagefter.

1382458
Stemmer du til kommunalvalget i år?