25. september 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: 20-40 i masseslagsmål udenfor diskotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: 20-40 i masseslagsmål udenfor diskotek
Opdateret 30. november 2019 kl. 10:11
Frederikssund - 30. november 2019 kl. 09:54
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi måtte sende alt disponibelt mandskab til Frederikssund natten til lørdag, da der opstod et masseslagsmål på diskotek Febb, der tidligere hed Push, i Havnegade.

Det var formentlig et skænderi inde på diskoteket, der førte til den ophidsede stemning, og slagsmål mellem 8-10 gæster inde på selve diskoteket. Disse gæster fik dørmændene gelejdet ud på gaden, men klokken 1.37 fik Nordsjællands Politi anmeldelse om, at mellem 20 og 40 personer var impliceret i et masseslagsmål udenfor diskoteket.

- Anmeldelserne gik på, at der blev slået med flasker og der var knive involveret, så vi var meget talstærkt til stede, fortæller vagtchef Daniel Cunneely.

Tre mænd blev bragt til skadestuen, hvor de fortsat er indlagt lørdag formiddag. De tre er 24, 25 og 28 år og fra Hillerød og Frederikssund.

- De har alle tre været udsat for det, vi kalder for kvalificeret vold - det vil sige grov vold. En dørmand er også kommet til skade, oplyser vagtchefen.

Ingen af de tre er ifølge politiet i livsfare.

Nordsjællands Politi er i gang med at finde ud af, hvad der førte til masseslagsmålet. Endnu er der ikke anholdt nogen i sagen. Politiet afviser, at slagsmålet er banderelateret.


Foto: presse-fotos.dk
Har debatten om sexisme taget overhånd?