24. november 2017
Børn, unge og voksne har fået en street workout bane bag Slangerup Idræts- og Kulturcenter, og den blev indviet mandag af blandt andre elever fra Slangerup Skole. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Børn, unge og voksne har fået en street workout bane bag Slangerup Idræts- og Kulturcenter, og den blev indviet mandag af blandt andre elever fra Slangerup Skole. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Kom i form under åben himmel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Kom i form under åben himmel
Frederikssund - 16. maj 2017 kl. 05:26
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når træningsmiljøer står lige der, hvor folk passerer i hverdagen, er der større chancer for, at børn, unge og voksne vil benytte dem. Det er filosofien bag et nyt gratis street workout anlæg, som blev indviet mandag ved Slangerup Idræts- og Kulturcenter, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Anlægget er det hidtil største, det danske baserede firma Kompan, som er verdens største globale leverandør af legepladser og udendørs miljøer, har lavet herhjemme, og Frederikssund Kommune har betalt lidt over 800.000 kroner for det.

Kompan har lavet et tilsvarende anlæg i Sundby på Amager, og her er der gode erfaringer.

- En undersøgelse viser, at 22 procent af brugerne, ikke trænede før, og forskere peger også på, at folk bliver gladere af at træne udendørs, fortæller Lars Kaare Pedersen, salgsdirektør hos Kompan.

Ved indvielsen blev børn og unge fra Slangerup Skole sluppet løs på de mange træningsredskaber, der har særligt nubrede overflader, hvor man griber, så de ikke bliver iskolde om vinteren.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk