13. december 2017
49-årige Jette Christensen, Skibby, træder ind i Frederikssund Byråd for Venstre den 30. august i stedet for Emilie Tang, der flytter til København. Foto: Pernille Howalt
gallery icon

Se billedserie

49-årige Jette Christensen, Skibby, træder ind i Frederikssund Byråd for Venstre den 30. august i stedet for Emilie Tang, der flytter til København. Foto: Pernille Howalt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre-kvinder skifter i byråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre-kvinder skifter i byråd
Opdateret 10. august 2017 kl. 12:10
Frederikssund - 10. august 2017 kl. 10:52
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Venstre skifter ud i Frederikssund Byråd, når Emilie Tang flytter til København og overlader sin plads til partiets 1. suppleant Jette Christensen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det sker i slutningen af august måned, hvor 22-årige Emilie Tang udtræder af byrådet på mødet den 30. august, mens 49-årige Jette Christensen træder ind.

Jette Christensen har tidligere været medlem af Frederikssund Byråd, idet hun som 1. suppleant for Konservative afløste Ole Søbæk i foråret 2011, og et års tid efter fulgte hun efter den daværende konservative gruppeformand Morten Skovgaard over i Venstres gruppe. Hun er også kandidat for Venstre til kommunevalget til november i år.

Der forventes ingen andre rokeringer i Venstres gruppe som følge af skiftet, idet Jette Christensen overtager de poster, Emilie Tang varetager i dag, det vil sige en plads i Uddannelsesudvalget og en plads i Velfærdsudvalget.

- Jeg vil gerne takke Emilie for hendes indsats i byrådet igennem de sidste knap fire år. Emilie har været et aktiv for Venstre, og jeg beklager at hun forlader kommunen, men ønsker hende held og lykke med »sit nye liv«. Samtidig byder jeg Jette Christensen velkommen tilbage for at kæmpe videre for det, hun brænder for, i byrådsgruppen, udtaler formand for Venstre i Frederikssund Kommune, Mikkel Hessner, i en pressemeddelelse.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk