18. januar 2019
Camilla Bondesen (t.v.) og Lone Anker Rasmussen skal sammen drive butikken Unikum i Jernbanegade 17. Foto: Casper Suk Thorlacius
gallery icon

Se billedserie

Camilla Bondesen (t.v.) og Lone Anker Rasmussen skal sammen drive butikken Unikum i Jernbanegade 17. Foto: Casper Suk Thorlacius
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Veninder udlever fælles drøm med ny butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Veninder udlever fælles drøm med ny butik
Frederikssund - 18. juli 2018 kl. 05:35
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En skøn forening af brugskunst, interiør og smart tøj til kvinder er hvad, der møder kunderne, når den nye butik Unikum i Jernbanegade 17 i Frederikssund slår dørene op den 30. august, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Bag den nye forretning står veninderne 43-årige Camilla Bondesen fra Frederikssund og 47-årige Lone Anker Rasmussen fra Jægerspris.

Sidstnævnte har drevet webshoppen Gabrielles.dk med tilhørende showroom på Landerselvvej de sidste tre år, men et ønske om at have en egentlig fysisk butik og en mere nær kundekontakt fik Lone Anker Rasmussen til at se sig om efter ledige lokaler i Frederikssund.

Via en fælles bekendt kom det Lone Anker Rasmussen for øre, at også Camilla Bondesen, som tidligere har arbejdet i butik, men primært har beskæftiget sig med gerningen som lægesekretær, gik rundt med en drøm om at drive egen butik.

- Så nu har vi slået os sammen om at lave en butik, hvor jeg fortsætter med at sælge de varer, jeg hidtil har gjort, og hvor Camilla kommer til at sælge tøj, siger Lone Anker Rasmussen.

- Jeg kommer til at sælge mærker som Sofie Schnoor, Coster Copenhagen og Co'Couture, som henvender sig til kvinder i alderen 25-55 år, plus minus, som går op i mode- og kvalitetstøj. Det passer rigtig godt med den målgruppe, som Lones kunder primært består af, så vi synes, kombinationen er rigtig god, siger Camilla Bondesen.

Butikkens webshop www.unikumshop.dk vil være klar til besøg den 30. august, og butikken kan ligeledes følges på Facebook og Instagram under samme navn umiddelbart op til butiksåbningen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 18. juli.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk