20. oktober 2018
Fra venstre ses Kristian Jensen, John Schmidt Andersen, Henrik Vincentsen, projektchef i Vejdirektoratet, og Hans Andersen, som tirsdag besøgte byggeriet af den nye bro. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Fra venstre ses Kristian Jensen, John Schmidt Andersen, Henrik Vincentsen, projektchef i Vejdirektoratet, og Hans Andersen, som tirsdag besøgte byggeriet af den nye bro. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trafik til debat: Minister besøgte brobyggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafik til debat: Minister besøgte brobyggeri
Frederikssund - 15. november 2017 kl. 05:33
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgmester i Frederikssund, John Schmidt Andersen, beskæftigelsesordfører Hans Andersen og formand for Venstre i Frederikssund, Mikkel Hessner, havde tirsdag inviteret finansminister Kristian Jensen på besøg ved byggeriet af den nye broforbindelse på Frederikssund-siden, hvor projektchef i Vejdirektoratet Henrik Vincentsen tog imod og viste rundt.

arrow Læs også: Protest fortsætter med endnu et fakkeltog

Formålet med besøget var at synliggøre behovet for færdiggørelsen af den tredje og sidste etape af den længe ønskede Frederikssundmotorvej. Mødet kom dog også til at handle om rimeligheden i, at de fremtidige brugere af Kronprinsesse Marys Bro skal betale for at køre over Roskilde Fjord, når broen står færdig i 2019, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg er ikke rejsende i valgløfter. I regeringen vil vi gerne lægge yderligere 22 milliarder oven i puljen til infrastruktur, men det har der ikke været opbakning til. Tager man alle statens investeringer, er der cirka totredjedele på jernbanesiden og en tredjedel på vejsiden. Det vil vi gerne have mere balance i, fordi vi kan se, at der, hvor der er pres på, er der, hvor vejene ikke kan følge med, sagde ministeren og tilføjede:

- Under alle omstændigheder bliver der fra 2020 en ny investeringsperiode, som vi skal have planlagt. Jeg forventer, at når planen til 2020 udløber, og vi laver den næste ti-årige plan, så får vi også en afklaring på Frederikssundmotorvejen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 15. november.

arrow Video: Op mod 900 demonstrerede i fakkeltog
15. december 2017 kl. 18:37 Opdateret: kl. 20:56
arrow Fakkeltog mod kommende betalingsbro
10. december 2017 kl. 13:34 Opdateret: kl. 13:34
arrow EU-regler skal være våben i kamp mod betalingsbro
06. december 2017 kl. 05:20 Opdateret: kl. 12:46

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk