26. marts 2019
Nordsjællands Politi får på grund af sommervejret ekstra mange opringninger fra borgere, der for eksempel er bekymrede for hunde i varme biler.
Nordsjællands Politi får på grund af sommervejret ekstra mange opringninger fra borgere, der for eksempel er bekymrede for hunde i varme biler.
Foto: Ukendt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Varmt vejr giver travlhed hos politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varmt vejr giver travlhed hos politiet
Frederikssund - 10. juni 2018 kl. 13:38
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det varme vejr giver travlhed hos Nordsjællands Politi, der må besvare mange ekstra telefonopringninger fra borgerne om alt fra musik til ulempe; hunde, der sidder i varme biler.

Samt biler, der er parkeret i højt græs, og som forbipasserende frygter kan antænde naturbrande her i denne tørre tid, hvor der er indført afbrændingsforbud i mange kommuner.

- Det er et stigende problem med folk, der spiller musik for åbne døre og vinduer. Men vi får så mange sommerrelaterede opringninger, at vi ikke kan nå ud til alle. Man må forsøge at have lidt længere snor. Men det er klart, hvis naboen holder fest for åbne vinduer, så kommer vi selvfølgelig, siger vagtchef Jesper Hansen, Nordsjællands Politi, der håber, at borgerne vil vise tålmodighed.

Et andet problem er hunde i varme biler.

- Ser man en hund, der sidder uforsvarligt i en varm bil, må man hjertens gerne ringe 114. Vi vil så forsøge at få fat i ejeren, og det kan jo være, at hunden kun har siddet der i fem minutter, siger vagtchefen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede