7. juni 2020
Frederikssunds Venstre-borgmester John Schmidt Andersen glæder sig over, at partiet har fået en ny energisk formand. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Frederikssunds Venstre-borgmester John Schmidt Andersen glæder sig over, at partiet har fået en ny energisk formand. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: V-borgmester har tiltro til ny ledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V-borgmester har tiltro til ny ledelse
Opdateret 21. september 2019 kl. 17:15
Frederikssund - 21. september 2019 kl. 16:49
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frederikssunds borgmester John Schmidt Andersen (V) er fuld af optimisme på sit partis vegne efter valget af Jakob Ellemann-Jensen som ny formand og Inger Støjberg som ny næstformand på Venstres ekstraordinære landsmøde i Herning lørdag, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Martin Damm om valg af Inger Støjberg: Det er fint nok

- Nu har vi fået nyt formandsskab, og så kører det for os. Det er jeg ikke et øjeblik i tvivl om. Det skal nok blive godt, siger John Schmidt Andersen, der deltog i det ekstraordinære landsmøde som delegeret.

Frederikssund-borgmesteren henviser til, at begge næstformandskandidater svorede troskab overfor den nyvalgte formand, og han har tiltro til, at det nok skal komme til at fungere med Ellemann-Jensen og Inger Støjberg.

Ifølge John Schmidt Andersen snakkes der i Venstre om, at partiet måske bør have to næstformænd til at aflaste formanden for de opgaver, han ikke kan nå at klare.

- Det må Venstres landsmøde afklare på et senere tidspunkt. Jeg glæder mig lige nu over, at vi har fået en ny formand, der starter med at trække i arbejdsfortøjet og virker fyldt med energi...det er dejligt, fastslår han.

arrow Tilfreds gruppeformand efter ekstraordinært Venstre-landsmøde
21. september 2019 kl. 16:03 Opdateret: kl. 16:03
arrow Venstreformand tror på ro på fløjene
21. september 2019 kl. 15:36 Opdateret: kl. 18:03
Nu åbner svømmehaller og fitnesscentre op igen. Er du bekymret for øget smittefare med Covid-19 de pågældende steder ?