20. november 2018
Lidt over 60 pendler-borgere var tirsdag aften mødt op i Elværket i Frederikssund til informationsmøde om det kommende sporarbejde mellem Valby og Frederikssund, hvor DSB og Banedanmark besvarede de mange spørgsmål. Foto: Tanja Straagaard Jensen
gallery icon

Se billedserie

Lidt over 60 pendler-borgere var tirsdag aften mødt op i Elværket i Frederikssund til informationsmøde om det kommende sporarbejde mellem Valby og Frederikssund, hvor DSB og Banedanmark besvarede de mange spørgsmål. Foto: Tanja Straagaard Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Utilfredse pendlere skød med skarpt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Utilfredse pendlere skød med skarpt
Frederikssund - 18. januar 2018 kl. 06:43
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For mange pendler bliver tålmodigheden sat på prøve til sommer, når der lukkes ned for al togtrafik mellem Valby og Frederikssund i tre måneder på grund af sporarbejde, og det blev den også tirsdag aften i Elværket, hvor 60 pendlere var mødt op til orienteringsmøde, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Foreningen Pendlersamarbejde Frederikssundbanen havde sammen med Banedanmark, DSB og Frederikssund Kommune inviteret til møde, hvor pendler-borgere kunne få et indblik i sporarbejdet.

Størstedelen af aftenen gik med spørgsmål, en del skarpe af slagsen, fra de fremmødte, der ikke lagde skjul på deres store frustration over, at toglinjen er lukket fra 1.juni til 25. august 2018.

- Det er meget fint med alt det her information, men vi er brugere, og vi skal have erstatning for det her, for hvor lang tid kommer det lige til at tage fra Frederikssund til Vanløse?, lød det blandt andet fra salen.

Aftenens største spørgsmål blev dog, hvordan togbusserne kommer til at køre til sommer, og hvornår planen ligger klar, men det var der ikke et svar på tirsdag aften.

Hvad DSB kunne melde ud, var togbusplanerne for de helligdagsperioder i foråret, hvor toglinjen er lukket på grund af forberedende arbejde.

- Vi kan lige nu sige noget om togbusserne i foråret. Her indsætter vi seks forskellige buslinjer på helligdagene. Der vil både være busser, der standser på alle stationer og hurtigbusser, der kun stopper på enkelte af de større stationer, fortalte beredskabskoordinator hos DSB, Søren Møller.

Han oplyste desuden, at planen for togbusserne i sommerperioden gerne skulle være klar i løbet af marts.

C-linjen mellem Valby-Frederikssund vil være lukket fra: Den 28. marts klokken 20.30 til og med 2. april. Den 26. april klokken 20.30 til og med den 29. april.

Den 9 maj klokken 20.30 til og med den 13. maj.

Den 18. maj klokken 20.30 til og med den 21. maj.

Den 1. juni klokken 20.30 til og med den 26. august.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 18. januar.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk