20. september 2020
21-årige Mia Larsen og 18-årige Mathilde Jæger fra Frederikssund Ungeråd drager fredag til Folkemøde 2018 på Bornholm, hvor de skal stå i spidsen for deres eget debatarrangement. Foto: Tanja Straagaard Jensen
21-årige Mia Larsen og 18-årige Mathilde Jæger fra Frederikssund Ungeråd drager fredag til Folkemøde 2018 på Bornholm, hvor de skal stå i spidsen for deres eget debatarrangement. Foto: Tanja Straagaard Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungeråd drager til Folkemødet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungeråd drager til Folkemødet
Frederikssund - 14. juni 2018 kl. 17:17
Af Tanja Straagaard Jejsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frederikssund Ungeråd drager fredag til Folkemødet 2018 på Bornholm for holde lagkagedebat med fire ungdomspolitikere, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Her skal ungdomspolitikerne diskutere forskellige emner på utraditionel vis, nemlig ved bygge en samfundslagkage og forhandle sig frem til ingredienserne.

I spidsen for det står 21-årige Mia Larsen og 18-årige Mathilde Jæger, der udgør halvdelen af Ungerådet, som også holdt en lagkagedebat i november sidste år ved kommunalvalget.

- Det var en succes sidste gang, og så er det en anden form for debat, som illustrativt viser, hvad politik er. Det er mere konkret, forklarer Mia Larsen.

Til at deltage har rådet hapset Astrid Carøe fra SF Ungdom, Nicolai Løvgret fra Venstres Ungdom, Alexander Küster fra Socialdemokratisk Ungdom og den lokale suppleant i byrådet Tobias Weische fra Dansk Folkepartis Ungdom.

- Vi kommer til at berøre mange af de samme emner som sidste gang som uddannelse, miljø og skatter, men denne her gang bliver det i en national kontekst, og så kommer der også til at være EU-flag, der skal sættes i kagen, så det bliver interessant, forklarer Mathilde Jæger.

Lagkagedebatten »Flere lag i en sag« finder sted fredag klokken 12.30-13.00 i Ungdommens Hus på Cirkuspladsen i Allinge.

Det er muligt at følge lagekagedebatten på Frederikssund Ungeråds Facebook-side eller på Folkemødets app.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag den 15. juni.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?