21. november 2017
De verserende konflikter i det kriminelle miljø i Frederikssund får flere unge til at søge hjælp til at komme ud af deres nuværende miljø. Foto: Maj-Britt Holm
De verserende konflikter i det kriminelle miljø i Frederikssund får flere unge til at søge hjælp til at komme ud af deres nuværende miljø. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge vil ud af kriminelle miljøer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge vil ud af kriminelle miljøer
Frederikssund - 15. april 2017 kl. 04:44
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den seneste tids uro i det kriminelle miljø i Frederikssund har fået flere unge til at henvende sig kommunens SSP- og exit-koordinator, Jacob Jørgensen, for at få hjælp til at komme ind på en renere sti.

Han oplyser til Frederiksborg Amts Avis, at »en håndfuld« unge de seneste måneder har henvendt sig til ham med et ønske om at finde en vej ud af det miljø, de er en del af.

- Jeg mærker meget tydeligt, at der er en gruppe unge, som føler et pres oven på den seneste tids uroligheder, siger Jacob Jørgensen.

Mandag den 20. marts blev der anmeldt et skyderi i Servicegaden i Frederikssund, og de sidste måneder har Nordsjællands Politi også ofte været til stede på Heimdalsvej, hvor en gruppe unge fra tid til anden har opført sig truende og skabt utryghed i området, blandt andet ved a knuse en rude på en politibil.

- Når der pludselig er skydevåben inddraget i de konflikter, der verserer, så bliver de unge nok opmærksom på, at det ikke længere er så ufarligt at færdes i det miljø. Desuden er politiet også via deres indsats med til at presse de unge til at indse, at de skal tænke sig om, siger Jacob Jørgensen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 15. april.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk