25. maj 2020
Gruppen Street Art 3600 i færd med at male plankeværk ved Attendo under byggeriet af friplejehjemmet på Lærkevej i Frederikssund. Foto: Hans Kjelstrup
gallery icon

Se billedserie

Gruppen Street Art 3600 i færd med at male plankeværk ved Attendo under byggeriet af friplejehjemmet på Lærkevej i Frederikssund. Foto: Hans Kjelstrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge graffitikunstnere har fået lov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge graffitikunstnere har fået lov
Frederikssund - 14. september 2019 kl. 13:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De farveglade unge i Street Art 3600 indtager endnu en mur i Frederikssund, når de mandag den 16. september svinger spraydåserne på muren ved baghuset til Jernbanegade 25 i Frederikssund.

Det oplyser Frederikssund Ungdomsskoles Projektvognen, der har sikret sig tilladelser til at male ved den lille sti, de rløber fra Kirkegade.

-I Street Art 3600's optik er vi i gang med en forskønnelse af Frederikssund, forklarer projektleder Hans Kjelstrup fra Projektvognen i en pressemeddelelse.

Her fremgår det, at Street Art 3600 er en gruppe unge, der gerne vil male og have basale færdigheder ud i street art genren og som drømmer om at lave store murmalerier i Frederikssund Kommune sammen med en professionel maler.

Gruppen har siden 2017, hvor de gennemførte et street art forløb, støttet af Frederikssund Ungeråd, arbejdet på at finde underviser og mure, hvor de kan male.

Siden har de malet - og fået lov til det - i Frederikssund Skatepark i samråd med Frederikssund Hallen, ved Nima Ejendomme, Lidl og Attendo.

Underviseren er Lars Pedersen, maler gennem mange år og blandt andet tovholder på murmalerier på Roskilde Festival.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?