19. oktober 2019
Brian McNeill og Rod Sinclair optræder med skotsk folkemusik ved en udsolgt koncert lørdag i Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris. Foto: Privat
Brian McNeill og Rod Sinclair optræder med skotsk folkemusik ved en udsolgt koncert lørdag i Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsolgt koncert med skotsk folkemusik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsolgt koncert med skotsk folkemusik
Frederikssund - 22. maj 2019 kl. 15:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er udsolgt, når foreningen Musik mellem Fjordene inviterer til skotsk folkemusik i særklasse lørdag den 25. maj med de to musikalske venner Brian McNeill og Rod Sinclair i Kulturhuset Rejsestalden, skriver Fredeirksborg Amts Avis.

Brian McNeill har været en kendt skikkelse i skotsk folkemusik i en menneskealder, og han slår sig løs med violin, guitar, bouzouki, cittern, koncertina og meget mere og har udgivet en lang række soloalbums med både traditionelle og egne sange.

Rod Sinclair er skotte, men han har i mange år boet i Ribe. Med den nærmest ikoniske banjo har han blandet sig i den danske folkemusikscene lige så længe. Fra ståstedet i det sydvestjyske har han formået at binde de atlantiske musiktraditioner sammen på forbilledlig vis, blandt andet har han omskrevet den klassiske danske sang Det Haver Så Nyligen Regnet til en engelsk/skotsk version. Da heavy bandet Volbeat for nogle år siden manglede en banjospiller, tog den 70-årige Rod Sinclair med dem på tourné.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede