13. november 2019
Frederiksborg Brand & Rednings dykker- og bådberedskab rykkede ud til nødstedte sejlere i en stor båd, der var gået på grund cirka 100 meter syd for Kronprinsesse Marys Bro på den østlige side af fjorden. Billedet er fra en øvelse i 2017.  Foto:  Maj-Britt Holm
Frederiksborg Brand & Rednings dykker- og bådberedskab rykkede ud til nødstedte sejlere i en stor båd, der var gået på grund cirka 100 meter syd for Kronprinsesse Marys Bro på den østlige side af fjorden. Billedet er fra en øvelse i 2017. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udrykning til nødstedte lystsejlere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udrykning til nødstedte lystsejlere
Frederikssund - 30. juni 2019 kl. 19:54
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frederiksborg Brand & Redning blev søndag aften tilkaldt, da en stor sejlbåd med tre ombord var gået på grund cirka 100 meter syd for Kronprinsesse Marys Bro på den østlige side af Roskilde Fjord, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Klokken 18.28 blev der slået alarm om »Redning - Drukneulykke Fjord« over 112, og dykker- og bådberedskab rykkede ud til stedet, fortæller indsatsleder René Bech, Frederiksborg Brand & Redning.

- En 38 fods båd med to master var gået på grund, og den krængede 45 grader. Sejlerne ombord var ved godt mod og uskadte. Der er højvande, og de har fået hjælp af os og andre både, så nu er de ved at komme fri ved egen hjælp, forklarer René Bech omkring klokken 19.30.

Indsatslederen har ingen oplysninger om, hvor båden og sejlerne er fra.

grafik køb billede