19. oktober 2019
Henrik Poulsen vil skabe en bokseklub, hvor unge, der for eksempel risikerer at komme ud i kriminalitet, kan få et sundere indhold i livet. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Henrik Poulsen vil skabe en bokseklub, hvor unge, der for eksempel risikerer at komme ud i kriminalitet, kan få et sundere indhold i livet. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udfordrede unge skal i bokseringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udfordrede unge skal i bokseringen
Frederikssund - 13. juni 2018 kl. 05:26
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den tidligere bokser og boksetræner, 57-årige Henrik Poulsen fra Frederikssund, lader til at have fået en god idé. Han er manden, som inden længe står bag genopstandelsen af den gamle bokseklub AK Falken med det formål at give unge mennesker med diverse udfordringer en sund interesse at give sig i kast med, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Opbakningen til projektet er da også allerede stor. På nuværende tidspunkt har han fået tilsagn fra godt 50 unge, som gerne vil bokse, og han har samlet en række tidligere boksere, som både skal bistå ham som bestyrelsesmedlemmer og som trænere.

- Idéen er, at unge, som måske bevæger sig på grænsen til at komme ud i noget snavs, kan komme her, komme i god form og få en aktivitet, som de kan bruge deres tid og kræfter på i stedet for at rode sig ud i problemer. Men det kan også være unge med ADHD, som kan have gavn af at komme her, siger Henrik Poulsen, som i næste weekend kører til Jylland for at hente klubbens nyerhvervede boksering, som han har kunne købe, fordi støtten fra erhvervslivet i kommunen har været enorm.

- Sådan en ring koster jo mange penge, men jeg ringede rundt til det lokale erhvervsliv, og i løbet af to timer, havde jeg samlet 50.000 kroner ind. Det synes jeg siger meget om, hvor mange, der synes, det her er en god idé, og uden den støtte, havde det aldrig kunne realiseres, siger Henrik Poulsen.

Men klubben skal på sigt ikke kun være et tilbud for unge, der døjer med udfodringer af den ene eller anden karakter.

- Vi skal være en klub, hvor alle er velkomne. På længere sigt vil vi gerne både have børnehold, motionshold og pensionisthold, hvor fokus er at komme i form, siger Henrik Poulsen.

Men selv om idéerne er mange og gode, har Henrik Poulsen dog ét stort problem.

- Vi har faktisk ikke noget sted at være. Jeg er i dialog med kommunen, som har været meget imødekommende og hjælpsomme, og som har lovet, at vi kan være på Falkenborgskolen i sommerferien. Men efter ferien, kommer eleverne jo tilbage. Vores håb er, at vi kan være i den gamle Klub Nord, men vi ved det ikke med sikkerhed endnu, siger Henrik Poulsen.

Læs mere, blandt andet, hvad kommunen gør i den sag, i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 13. juni.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede