18. juni 2019
Nordsjællands Politi oplyser, at en mand med et stort hvidt skæg stjal strøer fra en byggeplads på Hovedgaden i Skibby søndag eftermiddag. Foto: Kenn Thomsen
Nordsjællands Politi oplyser, at en mand med et stort hvidt skæg stjal strøer fra en byggeplads på Hovedgaden i Skibby søndag eftermiddag. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tyv med stort hvidt skæg på byggeplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyv med stort hvidt skæg på byggeplads
Frederikssund - 12. februar 2019 kl. 11:58
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En enterprisevirksomhed har mandag morgen anmeldt til Nordsjællands Politi, at en mand havde stjålet strøer fra en byggeplads på Hovedgaden i Skibby søndag i tidsrummet klokken 15.00-15.30, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Manden var blevet set pakke strøer ind i sin bil, og da et vidne fra et nærliggende supermarked henvendte sig til ham, sagde manden, at han havde en aftale med en på stedet om at hente strøerne samt diverse andre genstande, oplyser politiet.

Vidnet kontaktede derefter en medarbejder fra enterprisevirksomheden, som ikke kunne bekræfte, at der var sådan en aftale, men i mellemtiden var manden kørt fra stedet igen.

Manden beskrives som dansk af udseende, 55-65 år, 160-170 centimeter høj, kraftig af bygning, hvid i huden, lyst kort hår med måne og med stort hvidt skæg. Han talte dansk og var iført en seledragt.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede