10. december 2019
Nordsjællands Politi har fået anmeldelser om tre villaindbrud i Frederikssund-området i de seneste dage. Foto: Kenn Thomsen
Nordsjællands Politi har fået anmeldelser om tre villaindbrud i Frederikssund-området i de seneste dage. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre indbrud i Frederikssund-området

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre indbrud i Frederikssund-området
Frederikssund - 22. juli 2019 kl. 11:15
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi melder om tre anmeldelser om indbrud i Frederikssund-området, skriver Frederiksborg Amts Avis.

På Vangedevej i Frederikssund var der indbrud i en villa mellem i fredags klokken 12.00 og i lørdags klokken 11.00, hvor tyven brød et vindue op, oplyser politiet i et uddrag af døgnrapporten.

Der er ifølge politiet ikke overblik over, hvad der er stjålet i huset, og der er hverken signalementer af gerningsmand eller køretøjer i forbindelse med indbruddet.

Lange fingre var også på spil i en villa i Marbæk-Parken i Skibby i tidsrummet fra i torsdags klokken 11.00 til i fredags klokken 16.30. Her kom tyven ind ved at bryde et vindue op, og heller ikke her overblik over det stjålne, ligesom der hverken er signalement af tyven eller eventuelt køretøj.

Koster, gerningsmand og køretøj er heller ikke beskrevet i forbindelse med et indbrud, der skete i en villa på Byvangen i Slangerup mellem i torsdags klokken 13.44 og i fredags klokken 03.42. Tyven kom ifølge politiet ind ved at bryde et vindue op, formentlig ved brug af koben.

grafik køb billede