23. januar 2019
Billede
Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Traktor rev strømledninger ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Traktor rev strømledninger ned
Opdateret 12. juni 2018 kl. 17:55
Frederikssund - 12. juni 2018 kl. 10:06
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En traktor rev luftledninger ned på hjørnet af Østergade og Torpevej i Skuldelev i Hornsherred mandag eftermiddag, skriver Frederiksborg Amts Avis.

En 37-årig mand fra Skuldelev henvendte sig til Nordsjællands Politi klokken 16.35 og fortalte, at han havde set en grøn traktor rive luftledningerne ned, beretter Camilla Priegel, faglig koordinator hos Nordsjællands Politi.

- Luftledningerne lå på jorden til fare for andre, så manden blev på stedet for at advare folk. Men der var ikke nogen, der var kørt ind i ledningerne, siger Camilla Priegel.

Vagtchefen hos Nordsjællands Politi sendte en politipatrulje til stedet, og han underrettede elselskabet Ørsted, der i følge Camilla Priegel meddelte, at det ikke var deres elledninger, men at de tilhørte Frederikssund Kommune.

Den faglige koordinator kan ikke svare på, hvorfor traktoren rev luftledningerne ned, men hun kan se i udtrækket af politiets døgnrapport, at den kørte med en lang gul grøntklipper, og gaflen har måske været løftet i vejret.

I følge Dorte Søndergaard, der er fagchef i Trafik og Ejendom i Frederikssund Kommune, var det luftledninger til gadebelysningen, der blev revet ned. Men de blev repareret af SEAS-NVE.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk