15. november 2018
Viceborgmester Lars Thelander Bostrøm (DF) er sygemeldt på grund af en hjernerystelse, han pådrog sig i et trafikuheld den 19. december.
Viceborgmester Lars Thelander Bostrøm (DF) er sygemeldt på grund af en hjernerystelse, han pådrog sig i et trafikuheld den 19. december.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trafikuheld bag politikers sygemelding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafikuheld bag politikers sygemelding
Frederikssund - 07. februar 2018 kl. 05:34
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Viceborgmester Lars Thelander Bostrøm (DF) har været nødt til at sygemelde sig fra sit politiske hverv, fordi han pådrog sig en hjernerystelse i et trafikuheld før jul, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det oplyser han til Frederiksborg Amts Avis, der tirsdag omtalte, at lokalpolitikeren er sygemeldt i op til tre måneder, og at der er indkaldt stedfortræder for ham.

- Jeg har søgt om tre måneder, som min læge har anbefalet. Men jeg forventer ikke, at der går mere end en måned, før jeg er tilbage. Det er jeg 100 procent opsat på, at jeg vil, siger Lars Thelander Bostrøm, som tiltrådte som viceborgmester den 1. januar i år.

Politikeren fortæller, at trafikuheldet skete den 19. december om eftermiddagen, da han kom kørende på Hyllestedvejen ved Over Dråby i østlig retning.

- Jeg kørte for stærkt, det var glat, og så kunne jeg ikke nå at bremse ved T-krydset, men røg fire meter ned ad en skråning på Skovnæsvej. Jeg var heldig, for jeg passerede lige mellem to lastbiler. Men jeg tænkte ikke på at tilkalde hverken ambulance eller politi, for jeg var i chok. Jeg tog min computer under armen og gik hjem for at kontakte mit forsikringsselskab, fortæller Lars Thelander Bostrøm, som bor omkring to kilometer fra uheldsstedet.

Hans bil - en Audi A4 - blev totalskadet ved solouheldet, og han har fået en ny. Egentlig oplevede han, at han havde klaret uheldet uden skader. Men så fik han hallucinationer, og selv om han ikke lider af hovedpine, døjer han stadig med kvalme og utilpashed, fortæller han.

- Min læge siger, jeg skal tage det med ro, så det må jeg høre efter, siger politikeren, som også har valgt at opsøge en psykolog for at få styr på sine tanker om, hvor tragisk et udfald, uheldet kunne have fået, for hans to sønner på 11 og 13 år, som han bor alene med.

Lars Thelander Bostrøms plads i byrådet varetages under hans sygemelding af Tobias Weische, der er Dansk Folkepartis 1. suppleant, mens 2. viceborgmester Tina Tving Stauning (S) midlertidigt rykker op som 1. viceborgmester.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk