16. juni 2019
Her ses Toldbodens souschef Kenneth Juul, mens han knokler i køkkenet på Hotel Saxkjøbing ved sidste års semifinale i »Bedst på Sjælland«.  Foto: Cecilie Jacobsen
Her ses Toldbodens souschef Kenneth Juul, mens han knokler i køkkenet på Hotel Saxkjøbing ved sidste års semifinale i »Bedst på Sjælland«. Foto: Cecilie Jacobsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Toldboden sætter jagten ind på 1. plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Toldboden sætter jagten ind på 1. plads
Frederikssund - 20. januar 2019 kl. 04:11
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gastronomi-konkurrencen »Bedst på Sjælland 2019« står for døren, og igen i år er det med deltagelse af Restaurant Toldboden, skriver Frederiksborg Amts Avis.

I den indledende runde har restauranten ved havnen i Frederikssund trukket »Støvlet Katrines Hus« fra Sorø, som kommer til Frederikssund for at vise deres bedste kokkerier frem.

Det foregår mandag den 28. januar på Toldboden, som sidste år nåede semifinalen i konkurrencen.

Der dystes i fire serveringer fra hver restaurant - appetizer/snacks, forret, hovedret og dessert/ost som efterfølgende bedømmes af tre dommere.

Dommerpanelet består blandt andet af Bent Christensen, som er manden bag Den Danske Spiseguide.

Spillereglerne for aftenen er aftalt mellem de to dystende restauranter og begge hold glæder sig meget til at få lov at vise, hvad de hver i sær har at byde på.

Begge restauranter lægger op til en hyggelig, men spændende aften, hvor de alle gør deres bedste for at imponere både dommere og gæster med en rigtig god restaurantoplevelse. Der vil som altid blive lagt vægt på lækker smagfuld mad, gode tilpasset vine og god betjening.

Ønsker man at være en del af denne aften, er prisen 1295 kroner, som inkluderer otte serveringer samt gode vine og afslutningsvis stempelkaffe/te og sødt.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede