28. februar 2020
Restaurant Toldboden måtte for andet år i træk forlade konkurrencen i semifinalen. Foto: Privat
Restaurant Toldboden måtte for andet år i træk forlade konkurrencen i semifinalen. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Toldboden måtte se sig slået i semi'en

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Toldboden måtte se sig slået i semi'en
Frederikssund - 19. marts 2019 kl. 14:58
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Om end det blev en både sjov og lærerrig oplevelse at deltage i semifinalen i dette års udgave af gastronomikonkurrencen »Bedst på Sjælland« mandag aften, står ejerne af Restaurant Toldboden i Frederikssund, tirsdag med en flad fornemmelse. For andet år i træk måtte de nemlig se sig slået, inden det for alvor blev rigtig sjovt, da man tabte mandagens semifinale til Atelier 85 fra Fredensborg, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Atelier 85 gør klar til at blive bedst på Sjælland

- Man vil altid gerne i finalen, for man stiller jo ikke op for sjov. Men når det er sagt, så deltager vi også for at holde os skarpe, netværke og lære noget af de andre deltagere. Man lærer rigtig meget af at se dem arbejde i et køkken, og det kan vi helt sikker tage med, siger Cecilie Jacobsen, som driver restauranten med sin kæreste, køkkenchef Steffen Jørgensen.

Dagen derpå glæder de sig dog over, at de vandt gæsternes gunst.

- Der var 21 betalende gæster, som afgav stemmer på retterne, og her vandt vi på desserten. Vi fik også mange stemmer på vores hovedret, men desværre er det dommernes beslutning, og de valgte altså vores modstandere. De (Atelier 85, red.) var også vildt skarpe, og har dobbelt så meget erfaring som os. Men vi er stolte over det, vi præsterede, og at gæsterne kunne lide vores mad. Det er trods alt dem, vi laver maden for, siger Cecilie Jacobsen, til tilføjer, at Atelier 85's vinmatch faldt mere i dommernes smag og derved gjorde udslaget.