18. september 2021
Undersøgelserne ved det sommerhus, som blev ejet af det formodede drabsoffers familie, er endnu ikke afsluttet. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Undersøgelserne ved det sommerhus, som blev ejet af det formodede drabsoffers familie, er endnu ikke afsluttet. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tips strømmer ind i drabssag uden lig: Politihunde søger flere steder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tips strømmer ind i drabssag uden lig: Politihunde søger flere steder

Besøg på genbrugspladser har ikke givet bonus for politiet

Frederikssund - 19. november 2020 kl. 14:26
Af Henrik Gregersen

Et gennembrud - og fundet af Maria From Jakobsen selv - lader fortsat vente på sig i den formodede drabssag fra Frederikssund.

Det fremgår af en opdatering i sagen fra Nordsjællands Politi.

Ifølge opdateringen er der kommet adskillige henvendelser fra borgere, der kan have set noget brugbart i efterforskningen. Dem er efterforskerne nu ved at gennemgå og prioritere.

Samtidig bliver der som en del af efterforskningen søgt med hunde på flere lokaliteter, ligesom politiets teknikere foretager undersøgelser på steder, som kan have interesse for efterforskningen.

Det gælder både på Maria From Jakobsens bopæl i Frederikssund, og i det sommerhus ved Nykøbing Sjælland, hvor teknikere fortsat arbejder på at finde og sikre eventuelle spor efter en forbrydelse.

- Jeg er glad for de mange og gode henvendelser, vi har fået fra borgerne. Der er flere af oplysningerne, som allerede nu har vist sig at være brugbare i den videre efterforskning, siger vicepolitiinspektør Lau Lauritzen fra Nordsjællands Politi, som af hensyn til sagen ikke kan komme nærmere ind på, hvilke oplysninger, Nordsjællands Politi har fået.

arrow Læs også: Sagen uden lig: Dykkere bjærger genstand i Roskilde Fjord
Søgt på genbrugspladser

Nordsjællands Politi har blandt andet været til stede på genbrugspladser og andre steder, hvor det kunne tænkes, at der kan findes spor og effekter efter en eventuel forbrydelse.

Der er dog ikke gjort nogen fund, der umiddelbart kan have sammenhæng til den aktuelle sag.

Nordsjællands Politi vil stadig gerne høre fra borgerne og er særligt interesseret i oplysninger om den hvide Chevrolet Spark og grå Suzuki Baleo samt traileren og de personer, der er set i eller i nærheden af bilerne.

1382458
Synes du, at kommunen er der for dig?